Torgdager 2021

21.04.2021

Torgdager på Orkanger er blitt populære både for publikum og selgere. I 2021 inviterer Orkanger Sentrumsforening igjen til disse treffpunktene midt byens sentrum.

Den første torgdagen blir lørdag 8. mai med en kjernetid for salget mellom kl. 11 og 14. Resten av sommeren fra juni til oktober blir det torgdag den første lørdagen i måneden. Det vil si at publikum kan møte selgere av varer innenfor det meste av håndverk, mat, antikviteter og snurrepiperier på følgende lørdager:

8. mai

5. juni

3. juli

7. august

4. september

2. oktober

Påmelding

Pga smittevernrestriksjoner er det begrenset med plass på Orkanger Torg, så vi ber interesserte selgere å melde seg på snarest til leder i Torggruppen i Sentrumsforeninga, Gro Rostad på epost gro.rostad@gmail.com eller på sms til 950 53 847.

De som blir med, må betale 100 kr som skal brukes til markedsføring av torgdagen i avisa Sør-Trøndelag - papir og hjemmeside.

Leie av paviljong

Bruk egen salgsbod, eller lei paviljong av Orkanger Sentrumsforening til kr 250,- (dere setter den opp selv). Det er begrenset med plass, så det er lurt å melde seg på i god tid.